Onze docenten

Mijn naam is Steven. Ik kom uit Apeldoorn en heb in 2012 Gitaarschool Apeldoorn opgericht. Daarvoor gaf ik al ruim tien jaar les op verschillende muziekscholen en in mijn eigen lespraktijk. Ik speel in diverse pop- en jazzbands en sinds 2008 test ik als redacteur van het maandblad Gitarist veel gitaren, versterkers en effectapparatuur. Ik vind dat iedereen die dat wil de mogelijkheid moet hebben om een instrument te leren bespelen, want dat is een van de leukste dingen die er zijn. Daar is Gitaarschool Apeldoorn voor. Of je jong bent of ouder en of je nu rock of klassiek wilt spelen, wij willen de lessen bieden die jou naar je doel brengen.

Mijn naam is Mark Schimmel. Ik heb Jazz & Pop Gitaar gestudeerd aan het conservatorium te Zwolle, in 2015 heb ik deze studie succesvol afgerond. Tijdens en na mijn studie ben ik zeer actief geweest in de muziek, zowel qua lesgeven als qua spelen. Ik heb veel leservaring opgedaan in Duitsland en Nederland, en in meerdere formaties gespeeld. Naast dat ik momenteel Klassiek Gitaar studeer, geef ik gitaarles bij Gitaarschool Apeldoorn. Dit doe ik al enige jaren met veel plezier. Ik vind het ontzettend mooi en inspirerend om samen met mensen die dezelfde passie voor muziek hebben naar een resultaat toe te werken. Dit is mogelijk in alle genres, en op alle niveaus.

Mijn naam is Grace, in 2016 studeerde ik af aan het conservatorium te Zwolle en behaalde ik mijn bachelor Klassiek Gitaar. Tijdens mijn studie ben ik altijd al actief geweest in de muziekwereld door op te treden en les te geven. De ervaring die ik hiermee heb opgedaan deel ik graag tijdens de gitaarles. Al snel bleek dat ik me niet alleen op klassieke muziek wilde focussen. Op het moment studeer ik dan ook voor Master of Music, Klassiek gitaar en Singer-songwriting. Tijdens mijn optredens combineer ik deze genres en ben ik op zoek naar nieuwe creatieve raakvlakken. Ook in de les geef ik ruimte aan de eigen inbreng en probeer ik de eigen creativiteit te motiveren. Dit samen met een goede basis in techniek en muzikaliteit inspireren mij om gitaar te spelen, muziek te maken en verder te leren. En dat deel ik graag met iedereen die gitaar wil leren spelen of meer met muziek bezig wil zijn.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.