Ontdek het plezier van gitaarspelen!

Bij Gitaarschool Apeldoorn zijn we gek op muziek en alles wat met gitaarspelen te maken heeft.
Vind jij dat ook zo gaaf? Meld je dan aan en ga samen met ons het avontuur aan!

Wat je over ons moet weten

Gitaarles voor iedereen!

Wij geven les aan alle leeftijden, je bent immers nooit te oud om te leren. Vanaf ± 7 jaar (groep 3 basisschool) kan je bij ons terecht.

Plezier

In onze lessen staat het plezier voorop dat je als leerling hebt in gitaarspelen.
Wij zorgen ervoor dat je stap voor stap de gitaar steeds beter leert kennen en dat je, voor je het weet, de songs kan spelen die je leuk vindt.

Speel op een podium

Twee keer per jaar organiseren we een concert waar je kan laten horen wat jij op gitaar kan. Misschien doe je dat graag alleen, of wil je juist met een band meespelen. Het kan op deze muzikale en gezellige topavonden!

Projecten

Als leerling van Gitaarschool Apeldoorn kan je meedoen met het project In The Band. Je leert dan samen met leerlingen van drum-, bas-, en zangdocenten in een band te spelen onder begeleiding van een ervaren coach. Na 15 bandlessen sluit je het project af met een optreden in Gigant!

Onze docenten

Steven Faber

DOCENT ELEKTRISCH EN AKOESTISCH GITAAR

Mijn naam is Steven. Ik kom uit Apeldoorn en heb in 2012 Gitaarschool Apeldoorn opgericht. Daarvoor gaf ik al ruim tien jaar les op verschillende muziekscholen en in mijn eigen lespraktijk. Ik speel in diverse pop- en jazzbands en sinds 2008 test ik als redacteur van het maandblad Gitarist veel gitaren, versterkers en effectapparatuur. Ik vind dat iedereen die dat wil de mogelijkheid moet hebben om een instrument te leren bespelen, want dat is een van de leukste dingen die er zijn. Daar is Gitaarschool Apeldoorn voor. Of je jong bent of ouder en of je nu rock of klassiek wilt spelen, wij willen de lessen bieden die jou naar je doel brengen.

Grace van Dorsten

DOCENT AKOESTISCH GITAAR, KLASSIEK EN FINGER STYLE

Mijn naam is Grace. In 2019 ben ik afgestudeerd aan het conservatorium in Zwolle, waar ik mijn master in Klassiek Gitaar en Singer-Songwriter heb behaald. Tijdens mijn studie heb ik veel geleerd als gitarist, liedjesschrijver en muziekdocent.

Samen met Viktor Koning speel ik op bruiloften en ceremonies, waarbij we verschillende genres combineren. Pop, klassiek en indie folk zijn allemaal genres waarin ik veel ervaring heb. Het is ontzettend leuk om mensen te vermaken en een persoonlijk optreden te verzorgen.

Ook in mijn lessen geef ik ruimte aan eigen inbreng en stimuleer ik creativiteit. Dit combineer ik met een sterke basis in techniek en muzikaliteit. Graag deel ik mijn liefde voor gitaarspelen en muziek. Ik leer je met plezier jouw favoriete liedjes en tokkels spelen aan de hand van noten en tabs. Je bent altijd welkom voor een proefles om te ontdekken of het iets voor jou is.

Mark Schimmel

DOCENT ELEKTRISCH EN AKOESTISCH GITAAR

Mijn naam is Mark Schimmel. Ik heb Jazz & Pop Gitaar gestudeerd aan het conservatorium te Zwolle, in 2015 heb ik deze studie succesvol afgerond. Tijdens en na mijn studie ben ik zeer actief geweest in de muziek, zowel qua lesgeven als qua spelen. Ik heb veel leservaring opgedaan in Duitsland en Nederland, en in meerdere formaties gespeeld. Naast dat ik momenteel Klassiek Gitaar studeer, geef ik gitaarles bij Gitaarschool Apeldoorn. Dit doe ik al enige jaren met veel plezier. Ik vind het ontzettend mooi en inspirerend om samen met mensen die dezelfde passie voor muziek hebben naar een resultaat toe te werken. Dit is mogelijk in alle genres, en op alle niveaus.

Onze gitaarlessen

  • Onze gitaarlessen duren een half uur, maar op verzoek zijn ook lessen van drie kwartier of een uur mogelijk.

  • We hebben 3 locaties in Apeldoorn: Orca (wijk Orden, Germanenlaan 360), De Regenboog (wijk Woudhuis, Lage Landenlaan 1) en Gigant (centrum, Nieuwstraat 377).

  • We volgens de schoolvakanties. Dat betekent dat je je ook per schooljaar inschrijft. Wil je op een ander moment instromen, dan is dat meestal geen enkel probleem. Ook is het mogelijk tussentijds op te zeggen, we werken dan met een opzegtermijn van vier lessen.

  • Klik hier voor een uitgebreid overzicht van onze huisregels, vakantiedata en ons privacy statement.

Inschrijven

  • Wil je je inschrijven voor gitaarles of een gratis proefles, vul dan het contactformulier in, of bel met Steven Faber (06-4013 4278). We kijken dat wat een geschikte lestijd en -locatie is en maken een afspraak voor je eerste les!
  • In de eerste gitaarles kijken we wat je wilt leren en in welke stijl je uiteindelijk zou willen spelen (klassiek, pop, rock, metal, jazz, blues, etc.). Ook kunnen we advies geven over welk type en formaat gitaar het best bij je past, als je nog geen gitaar hebt.

Tarieven
De jaartarieven voor het seizoen 2023/2024 zijn :

  • Individuele les (38 lessen): € 795 (onder de 21), € 962 (boven de 21)
  • Duoles (38 lessen): € 530 (p.p. onder de 21), € 641 (p.p. boven de 21)

Voor mensen boven de 21 jaar moeten we 21% BTW afdragen, vandaar dat deze prijzen hoger liggen.
Het lesgeld kan je in drie termijnen betalen. Je krijgt hiervoor een rekening in september, januari en april.Lage Landenlaan 1

Wat leerlingen zeggen

Contact

Aanmelden of informatie opvragen kan door onderstaand formulier in te vullen.
Je kan ook contact opnemen via info@gitaarschoolapeldoorn.nl of 06-4013 4278.